Посольство Словакии на Украине :: Новини
   Новини

меню
Новини
Словаччина
Посольство
Консульський відділ
Словаччина-Україна
Документи
Посилання
Мапа сайту
Контакти

ПОШУК

Інформація для громадян, які подають заяву для оформлення візи з терміном перебування до 90 днів
Дата публикации: 25.03.2010

З 5 квітня 2010 року набуває чинності постанова Європейського парламенту і Ради (ЄС) № 810/2009 кодексу Співтовариства про візи (т.зв. Візовий кодекс).


Візовий кодекс заміняє внутрішньодержавне законодавство щодо надання короткострокових віз, тобто віз з терміном перебування до 90 днів. Отже, оформлення короткострокових шенгенських віз з 5 квітня 2010 року буде здійснюватися виключно згідно з положеннями Візового кодексу. Угода між Європейським співтовариством і Україною щодо спрощення візового режиму і надалі залишатиметься чинною.

Починаючи з дня набуття чинності Візового кодексу, тобто з 5 квітня 2010 року в консульських установах буде використовуватися виключно нова візова заява для оформлення візи з терміном перебування до 90 днів, яку можна знайти на нашій інтернет-сторінці або отримати безпосередньо в консульському відділі.

Нагадуємо, що заявники на отримання візи з терміном перебування до 90 днів повинні приділити максимальну увагу інформації, оприлюдненій на інтернет-сторінці та дошці оголошень консульського відділу.


версія до друку |  на початок сторінки

Copyright © 2005 Посольство Словацької Республіки в Україні.
Всі права захищені. Правова інформація про
матеріалами сайту. Розробка та дизайн

Slovak