Посольство Словакии на Украине :: Новини
   Новини

меню
Новини
Словаччина
Посольство
Консульський відділ
Словаччина-Україна
Документи
Посилання
Мапа сайту
Контакти

ПОШУК

ЛІТНІ КУРСИ СЛОВАЦЬКОЇ МОВИ – SAS 2011
Дата публикации: 14.03.2011

Посольство Словацької Республіки в Україні інформує, що 47-і літні курси словацької мови і культури STUDIA ACADEMICA SLOVACA (SAS) відбудуться 31. 07. - 20. 08. 2011 в м. Братиславі. Організовує та проводить SAS Центр словацької мови як іноземної Філософського факультету Братиславського Університету ім. Коменського.

Всі бажаючі мають змогу заповнити on-line заявку, що знаходиться на сторінці . Формуляри заявки однакові як для бажаючих взяти участь у курсах за власні кошти, так і для стипендистів окремих організацій - координаторів. Бажаючі мають заповнити анкету, вказавши особисті дані та рівень володіння словацькою мовою. Складовою заявки є короткий лист-мотивація та фотографія учасника, яка також надсилається електронною поштою в додатку до заявки.

Останній день прийому заявок - 15 травня 2011 року. Міністерство освіти, науки, досліджень і спорту Словацької Республіки закликає дотримуватися вказаного терміну, для вчасної обробки поданих документів і додаткового прийняття бажаючих у разі можливого виникнення вільних місць.

У разі виникнення будь-яких питань стосовно реєстрації на літніх курсах SAS, рекомендуємо звертатися до Центру SAS на e-mail: , або за тел: 10 421 2 593 39 497. Більш детальна інформація на .


версія до друку |  на початок сторінки

Copyright © 2005 Посольство Словацької Республіки в Україні.
Всі права захищені. Правова інформація про
матеріалами сайту. Розробка та дизайн

Slovak